سهم ۷۷ درصدی زنان در استفاده از خدمات مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی با این ۵ روش، استرس را سریع‌تر کاهش دهید| ایجاد تغییرات ساده در نحوه زندگی بدون پرداخت هزینه اضافی نقش پررنگ غذا‌های نشاسته‌ای در پوسیدگی دندان| برخی از والدین نسبت پیامد‌های اسنک شور آگاهی ندارند بیعت بیش از ۳۲۰۰ نفر از زنان و دختران دانشگاه آزاد اسلامی با رهبر معظم انقلاب روایتی از زینب‌های عاشورای روزگارِ ما قاضی‌زاده هاشمی: بانوان رسانه هیمنه دشمن را با روایت حماسه مردم بشکنند ضرورت اعتدال در مصرف شیرینی و آجیل| مقاومت به انسولین، مضراتی برای سلامتی دارد ضرورت توجه به علائم خطر در کودکان در شرایط جنگی| جمله «اتفاقی نیفتاده»، کمکی نمی‌کند تحلیل عملکرد بانوان کوهنورد ایرانی در سالی که گذشت| ثبت یک رکورد جدید توسط بانوی هیمالیانورد کشورمان پادکست| رهبر شهید: راهکار توجه به فرزندآوری در جامعه، فرهنگ‌سازی است چرا در تعطیلات نوروز دچار اضافه وزن می‌شویم؟ چرا مصرف چای به سلامت قلب کمک می‌کند؟
سرخط خبرها
نام کودکان مظلوم شجره طیبه میناب به ناگویا می‌رود| ورزش، بهترین عرصه برای انتقال پیام بین کشورها

نام کودکان مظلوم شجره طیبه میناب به ناگویا می‌رود| ورزش، بهترین عرصه برای انتقال پیام بین کشورها

  • کد خبر: ۳۹۶۷۵۵
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
بر اساس تصمیم کمیته ملی المپیک، کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا، «شجره طیبه» نامگذاری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس تصمیم کمیته ملی المپیک، کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا، «شجره طیبه» نامگذاری شده است. با این کار، فریاد دادخواهی کودکان معصوم و بی‌گناهی که در مدرسه‌ای در میناب شهید شدند با ورزش به تمام دنیا مخابره خواهد شد.

تمام دنیا می‌داند که زدن مدرسه جزیی از جنگ نیست ولی آنهایی که خوی وحشی‌گری‌شان جهان را در برگرفته چیزی از انسانیت نمی‌فهمند.

ورزش بهترین عرصه برای انتقال پیام بین کشورهاست. امروز ورزش به صنعت تبدیل شده و بسیاری از کشور‌ها تلاش می‌کنند از این طریق حرف‌های خود را بزنند و حالا بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ که قرار است شهریور و مهر ماه سال ۱۴۰۵ برگزار شود این فرصت را در اختیار ایران قرار خواهد داد. قاعدتاً باید برنامه‌ریزی خوبی برای این کار شود و البته کار‌های فرهنگی که نیاز است انجام گیرد.

در کنار این رویداد بزرگ و بعد از عادی شدن شرایط می‌توان از ظرفیت مسابقات بین‌المللی در رشته‌های مختلف برای انتقال پیام مظلومیت این کودکان استفاده کرد. وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون‌های ورزشی باید در این باره برنامه‌ریزی کرده و بعد از عبور از شرایط کنونی فریاد دادخواهی دانش آموزان بی‌گناه را به دنیا برسانند.

۱۶۸ نفر در حمله وحشیانه آمریکا و اسرائیل به این مدرسه به شهادت رسیدند و باید به اندازه مظلومیت همه این افراد در این زمینه تلاش و کار کرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.